VIDEO. Petrecere ca în zilele bune, la Coteana. Dedicații pentru viceprimar. Cine spune că este o răzbunare

Mai multe persoane au petrecut sâmbătă spre duminică, 12-13 februarie, într-un bar din comuna Coteana, printre invitați fiind viceprimarul localității, un consilier și administratorul public. Polițiștii au intrat pe fir, după ce un scurt filmuleț a fost postat pe o rețea socială. Oamenii legii au amendat administratorul localului și organizatorul petrecerii cu câte 5.000 de lei. Primarul din Coteana, Ionuț Dima, spune că este o răzbunare.

„Având în vedere imaginile apărute pe o rețea de socializare cu privire la desfășurarea unui eveniment privat, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt este abilitat să comunice următoarele:

La data de 14 februarie 2022, polițiștii Secției nr. 4 Poliție Rurală Coteana s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că în noaptea de 12/13 februarie a.c., în incinta unei societăți comerciale, din localitatea Coteana, s-a desfășurat un eveniment privat, fiind încălcate prevederile Legii nr. 55/2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Polițiștii au procedat la identificarea organizatorului evenimentului, un bărbat, în vârstă de 33 de ani, dar și a administratorului societății, un bărbat, în vârstă de 35 de ani, care au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 5.000 de lei, fiecare, conform Legii nr. 55/2020.

Totodată, au fost identificate și celelalte persoane participante, fiind aplicate 19 sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 55/2020, ca urmare a neluării măsurilor de diminuare a riscurilor, prin participarea la un eveniment privat”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

În scurtul clip video, se aude și numele viceprimarului comunei Coteana, acesta fiind invitat la petrecerea cu pricina. Mai mult de atât, lăutarii îi fac o dedicație vicelui Claudiu Vârban, pe care chiar acesta ar fi comandat-o.

Primarul din Coteana, Ionuț Dima, a precizat că administratorul, viceprimarul și un consilier s-au dus la petrecere tocmai pentru a-i pune capăt. Mai mult de atât, primarul spune că filmulețul a fost postat pe rețeaua de socializare tocmai pentru a se răzbuna, cel care a filmat având un conflict mai vechi cu viceprimarul.

„Administratorul, vicele și consilierul s-au dus acolo ca să-i roage să încheie petrecerea. Este o răzbunarea din partea celui care a filmat și a pus clipul pe rețeaua socială, pentru că avea un conflict cu viceprimarul”, a spus primarul din Coteana, Ionuț Dima.