ALRO anunță că Pavel Machitski și alte două persoane au demisionat din Consiliul de Administrație. Cine îi înlocuiește

ALRO Slatina a anunțat luni, 7 martie, că au fost înregistrate demisiile a trei persoane din Consiliul de Administrație. Este vorba despre Barabanov, Primakov și Pavel Machitski, demisiile fiind primite prin corespondență.

„Societatea informează investitorii și publicul interesat că a primit astăzi (n. red. – 7 martie) prin corespondență demisiile din Consiliul de Administrație ale domnilor Aleksandr Barabanov, Pavel Primakov si Pavel Machitski. Societatea va proceda in continuare pentru acoperirea pozițiilor vacante potrivit prevederilor legale corespunzătoare”, se arată într-un comunicat al ALRO Slatina semnat de directorul general Gheorghe Dobra și președintele CA, Marian Năstase.  

După prânz, ALRO Slatina a ieșit cu un nou comunicat prin care anunța că membrii ce au demisionat au fost înlocuiți de Genoveva Năstase, Igor Higer și Dragoș Voncu, aceștia fiind administratori provizoriu.

„Urmare a  demisiilor din Consiliul de Administrație ale domnilor Aleksandr Barabanov, Pavel Primakov și Pavel Machitski, s-a procedat potrivit prevederilor legale prin numirea doamnei Genoveva Năstase și a domnilor Igor Higer si Dragos Adrian Voncu ca administratori provizorii, prin deciziile de astăzi ale Consiliului de Administrație. Societatea va proceda în continuare pentru acoperirea pozițiilor vacante potrivit prevederilor legale corespunzătoare”, au mai transmis reprezentanții Alro.

Potrivit reprezentanților Alro, alegerea a trei administratori ca urmare a demisiilor depuse de Pavel Machitski, Aleksandr Barabanov și Pavel Priymakov va avea loc în Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor și Adunarea Generala Extraordinara a Acționarilor, programate pentru 8 aprilie.