FOTO. Accident, în Slatina. Mașini avariate, în intersecția de la Poștă

Un accident rutier a avut loc în această seară, 8 martie, în centrul municipiului Slatina, chiar în intersecția intens circulată de la Poștă.

Potrivit IPJ Olt, un șofer a intrat pe culoarea roșie în intersecția străzilor Libertății cu bulevardul Alexandru Ioan Cuza, unde a lovit o altă mașină, condusă regulamentar.

„La fața locului, s-au deplasat polițiștii Biroului Rutier Slatina, care au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 31 de ani, în timp ce conducea un autoturism din direcția Bulevardul Alexandru Ioan Cuza către strada Vintilă Vodă, a pătruns pe culoarea roșie a semaforului, în intersecția cu strada Libertății, unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar, de un bărbat, în vârstă de 34 de ani, ulterior fiind proiectat într-un semafor”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

Din evenimentul rutier au rezultat doar pagube materiale.

Conducătorii auto a fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii au întocmit actele de constatare a evenimentului, eliberând autorizațiile de reparație pentru cele două autoturisme implicate.

Bărbatul, de 31 de ani, a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 870 de lei, iar ca măsură complementară i-a fost reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 60 de zile.