Bărbatul care a tăiat-o cu o lamă de ras pe femeia din Balș, arestat preventiv

Bărbatul de 41 de ani, din Balș, care a secționat gâtul unei femei, cu o lamă de ras, duminică noaptea, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Decizia magistraților nu este definitivă și poate fi contestată.

Bălșeanul, ce este acuzat de tentativă la omor, este încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au stabilit că bărbatul a atacat-o pe femeie, după ce a acuzat-o că i-a furat un telefon mobil și 400 de lei.

„În fapt, s-a reţinut că în noaptea de 05 iulie 2021, în timp ce se aflau pe trotuarul străzii Nicolae Bălcescu din oraşul Balş, județul Olt, persoanei vătămate Ş.P. în vârstă de 35 ani, din aceeaşi localitate, i-a fost secţionat gâtul cu o lamă, de către inc. C.V., mobilul fiind reprezentat de faptul că acesta o acuzase că îi sustrăsese în prealabil, suma de 400 de lei, precum şi un telefon mobil. Din cuprinsul concluziilor preliminare emise de SJML Olt rezultă că persoana vătămată Ş.P. prezintă leziuni traumatice care au putut fi produse la data de 04/05.07.2021, prin lovire cu sau de un corp dur şi lovire cu un corp tăietor. A necesitat 35 – 40 de zile de îngrijiri medicale de la data producerii leziunilor, care au pus în primejdie viaţa persoanei”, au declarat procurorii olteni.

Femeia a fost găsită rănită luni dimineață, 5 iulie, în zona unui supermarket din Balș. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde a fost supusă unei intervenții chirurgicale.