CSM Slatina, remiză, pe„1 Mai”, cu Vedița Colonești. Sălcianu a deschis scorul, Anghelina a egalat din fază fixă

Meci aprig disputat vineri, 18 martie, pe stadionul „1 Mai” din Slatina, unde CSM Slatina a remizat, scor 1-1, cu Vedița Colonești.

După 15 minute de tatonare, CSM Slatina a avut o primă ocazie prin Toma, care a dat cu capul din trei metri în brațele portarului Stăncioaica. Pentru oaspeți, Anghelina a șutat de la 30 de metri, însă portarul slătinean a reținut în doi timpi.

Finalul primei reprize a aparținut oaspeților, care au avut două ocazii importante prin Anghelina. Astfel, în minutul 41, Niță a obținut o lovitură liberă de la 25 de metri, Anghelina a executat bine, mingea fiind ușor atinsă de portarul slătinean, ricoșând apoi în transversală. În minutul 45, Anghelina a executat o lovitură liberă de la 17 metri, la colțul scurt, mingea trecând pe lângă stâlpul porții, iar tabela a arătat un scor alb la pauză.

În minutul 73, CSM Slatina a avut o mare ocazie de a deschide scorul prin Seymour, care a reluat cu capul din cinci metri, însă portarul oaspeților a respins.

Trei minute mai târziu, gazele deschid scorul prin Sălcianu, care a șutat plasat la colțul lung, învingându-l pe portarul de la Vedița Colonești.

Bucuria slătinenilor nu a durat decât un minut, pentru că la următoare fază, Vedița Colonești a egalat prin Anghelina, care a executat impecabil o lovitură liberă de la 25 de metri.

În prelungiri, CSM Slatina a rămas în inferioritate numerică, după ce Doman a primit cel de al doilea galben și a fost eliminat.

Atmosfera a fost frumoasă pe stadionul „1 Mai” din Slatina, peste 400 de spectatori fiind prezenți în tribune, mai ales că a fost primul meci de la izbucnirea pandemiei COVID la care intrarea a fost liberă.

CSM Slatina: Preduț, Stan, Pisăru, Manea, Sălcianu, Popescu, Toma, David Oprescu, Popovici, Radu Necșulescu, Remus Trancă. Au mai jucat: Doman, Radu Constantin, Seymour, Neagu, Cincă. Antrenor: Ovidiu Burcă

Vedița Colonești: Stăncioaica, Coman, Cotigă, Sanda, Alexandrescu, Târșă, Anghelina, Njindja, Aria, Nița, Stancu. Au mai jucat: Alexandru Popescu, Gheorghe Mihai, Mateiciuc și Ionuț Mihai. Antrenor: Mircea Stan.