Teste gratuite pentru depistarea cancerului de col uterin, în Ambulatoriul Spitalului Slatina

Oltencele, cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani, pot beneficia de un test gratuit pentru depistarea cancerului de col uterin, în Cabinetul de Planificare Familială din cadrul Ambulatoriului Spitalului Județean de Urgență Slatina. Fie că sunt sau nu asigurate, femeile beneficiază o dată la cinci ani de un test Babeș- Papanicolau gratuit, în cadrul „Subprogramului de depistare precoce activa a cancerului de  col uterin” care face parte din „Programul Național de depistare precoce a cancerului prin screening organizat”.

„De când nu ai mai fost la un control ginecologic și când ai făcut ultima oară un test Babeș-Papanicolau? Nu căuta scuze, cum ar fi lipsa timpului sau a banilor pentru că soluții există și este important să ne punem pe noi și sănătatea noastră pe primul loc. Programează-te acum la Cabinetul de Planificare Familială din Ambulatoriul Spitalului Județean de Urgență Slatina pentru a face testul”, anunță Organizația Femeilor Social-Democrate Slatina pe pagina de socializare.

Programul Cabinetului de Planificare Familială de la Spitalul Slatina este de luni până vineri,  în intervalul orar 7.00- 14.00 și 14.30 – 21.30. Programările se pot face la numărul de telefon  0349/911, luni –  vineri, 12.00 – 19.30, sau on-line www.spjslatina.ro – portal pacienți – programări on-line.