Dosar penal, după ce un bărbat s-a masturbat în fața unui liceu din Slatina. IPJ Olt: Un bărbat de 25 de ani, din comuna Ipotești, la audieri

Un bărbat a fost filmat joi dimineață, 7 aprilie, în timp ce se masturba într-o mașină ce era parcată în fața Liceului „Nicolae Titulescu” din Slatina (corpul de clădire de pe strada Aleea Muncii). Filmulețul a fost făcut chiar de elevii unității de învățământ, care se aflau la etajul clădirii, imaginile fiind surprinse de sus. Ulterior, filmulețul a fost postat pe rețelele de socializare, iar mai multe persoane și-au arătat indignarea.

Reprezentanții IPJ Olt au precizat că bărbatul care se masturba în fața unității de învățământ are 25 de ani, este din Ipotești, și a fost condus la audieri.

„Având în vedere imaginile apărute pe o rețea de socializare, cu privire la un bărbat care ar fi efectuat acte de exhibiționism, Compartimentul de Relații Publice, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, este abilitat să comunice urmatoarele:

Astăzi, 7 aprilie 2022, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că, o persoană, de sex masculin, ar fi efectuat acte de exhibiționism, în aceeași zi, în jurul orei 09.00, în timp ce se afla într-un autoturism, parcat în fața unui liceu, din municipiul Slatina. Persoana a fost identificată de polițiști, aceasta fiind un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Ipotesti, județul Olt. Tânărul a fost condus la sediul Poliției Municipiului Slatina, pentru audieri”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

În cauză, polițiști au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj contra bunelor moravuri, fiind continuate cercetările pentru stabilirea situației de fapt.

foto captură