PNL Olt, vot unanim pentru candidatura lui Nicolae Ciucă

Colegiul Director Judeţean al PNL Olt s-a întrunit joi, 7 aprilie, în Sala Europa a CJ Olt, conducerea liberală hotărând să-l susțină pe Nicolae Ciucă la șefia formațiunii politice. Premierul Ciucă este singurul candidat pentru funcția de președinte al PNL, după ce Florin Cîțu a demisionat.

Anunțul a fost făcut de președintele PNL Olt, senatorul Liviu Voiculescu, ce a precizat că proiectul premierului Ciucă „Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” a fost votat în unanimitate.

„Conducerea Partidului Național Liberal din poziția de lider este un act de responsabilitate și angajament pe care actualul premier al României, Nicolae Ciucă, și l-a asumat. Primul pas pe care l-a făcut a fost lansarea publică a candidaturii sale pentru această funcție cu moțiunea ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică”, un document care pune accent pe necesitatea unei guvernări eficiente care să ofere românilor siguranţă şi încredere. După o analiză temeinică a moțiunii care a însoțit candidatura premierului Nicolae Ciucă la șefia partidului, Colegiul Director Judeţean al filialei Olt a Partidului Naţional Liberal, întrunit astăzi în şedinţă statutară, a decis prin votul unanim al membrilor prezenţi susținerea moţiunii ”Uniți pentru o Românie stabilă și puternică” și mandatarea noului lider cu încredere”, a spus senatorul Voiculescu.

Congresul Extraordinar PNL va avea loc duminică, 10 aprilie, de la ora 11.00, la Palatul Parlamentului din București, unde PNL Olt va avea 24 de delegați.