Mașina condusă de un șofer de 77 de ani, accident cu echipajul de poliție pe strada Crișan din Slatina. IPJ Olt: Autospeciala avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune

Un echipaj de poliție al Biroului Rutier Slatina a fost implicat vineri, 8 aprilie, într-o tamponare pe strada Crișan, din municipiul Slatina.

Potrivit reprezentanților IPJ Olt, un slătinean de 77 de ani a acroșat cu autoturismul pe care îl conducea autospeciala de poliție, după ce a făcut un viraj la stânga.  Totodată, polițiștii olteni spun că echipajul de poliție avea semnalele luminoase și acustice în funcțiune.

„În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că un bărbat de 77 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Crișan, din localitate, în dreptul intersecției cu strada Lalelelor, a efectuat virajul la stânga, moment în care a intrat în coliziune cu autospeciala de poliție, care, se deplasa în aceeași direcție, având semnalele luminoase și acustice în funcțiune. În urma evenimentului rutier, nu au existat victime omenești, fiind soldat doar cu pagube materiale”, a declarat agentul principal de poliție Claudiu Șerban, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Olt. 

Potrivit polițiștilor olteni, evenimentul s-a finalizat pe cale amiabilă.