CSM Slatina, victorie prețioasă, în minutul 90, cu Viitorul Dăești

Victorie importantă vineri pentru CSM Slatina care s-a impus, cu scorul 2-1, în fața echipei Viitorul Dăești, golurile slătinenilor fiind marcate de Doman și Manea (în minutul 90). Meciul de pe Stadionul „1 Mai” din Slatina a contat pentru etapa a doua a play-off-ului Ligii a III-a, cele două echipe fiind angrenate în cursa pentru barajul de promovare în eșalonul secund.

Slătinenii au deschis scorul în minutul 20 prin Doman, care l-a învins pe portarul oaspeților cu un șut din interiorul suprafeței de pedeapsă.

În minutul 41, Viitorul Dăești a restabilit egalitatea pe tabela de marcaj prin Florin Cioalbă.

CSM Slatina a câștigat cele trei puncte în minutul 90, în urma unei faze fixe, ce a fost obținută de Abel Stan. Neagu a executat lovitura liberă de la 27 de metri, Manea a reluat cu capul la colțul scurt, învingându-l pe portarul de la Dăești.

În celălalt meci din play-off, Vediţa Coloneşti a pierdut partida de pe teren propriu cu CSM Alexandria, scor 0-3, golurile fiind marcate de Mar, Neagu și Preoteasa.

Etapa următoare, pe 16 aprilie, CSM Slatina întâlnește, în deplasare, CSM Alexandria.

CSM Slatina: Cătălin Preduț, Beniamin Enache, Alin Pisăru, Marian Manea, Alexandru Sălcianu, Ionuț Popescu, Dorin Toma, David Oprescu, Radu Necșulescu, Cătălin Doman, Rareș Deta. Au mai jucat: Popovici, Abel Stan, Trancă, Neagu, Cincă. Antrenor: Ovidiu Burcă.

Viitorul Dăești: Cătălin Păusescu, Samson Nwabueze, Cristian Munteanu, Adrian Popa, Cătălin Panulicescu, Florian Pîrvu, Octavian Vasile, Alin Șerban, Ovidiu Popescu, Alin Călin, Florin Cioabla. Au mai jucat: Garcia. Antrenor: Marian Deaconescu.