Încep lucrările de reabilitare pe DN6, între Mihăiești și Drăghiceni. Prioritate au podul de la Stoenești și pasajul peste calea ferată de la Dăneasa

CNAIR a anunțat luni, 2 mai, că a fost emis Ordinul de începere a lucrărilor pe DN 6 Alexandria-Craiova, între comunele Mihăiești și Drăghiceni. Durata de execuție a lucrărilor este de un an și jumătate.

„Astăzi a fost emis Ordinul de Începere și predat amplasamentul pentru DN 6, între km 132+435-185+230, între localitățile Mihăiești și Drăghiceni, în vederea realizării proiectului „Reabilitare DN6, Alexandria-Craiova, lot 2: 132+435-185+230-Relicitare” între CNAIR în calitate de Beneficiar și Ozaltin Inșaat Ticaret Ve Sanayi Anonim Șirketi, în calitate de Anteprenor”, a anunțat CNAIR.

Primele care vor intra în reabilitare sunt podul de la Stoenești și pasajele peste calea ferată de la Stoenești și Dăneasa, ce se află într-o stare avansată de degradare.

„Beneficiarul a solicitat începerea, cu prioritate, a execuției lucrărilor la obiectivele de artă aflate într-o stare avansată de degradare: pod Stoenești, pasaj peste CF la Stoenești, pasaj peste CF la Dăneasa. Antreprenorul a început lucrările în vederea amplasării Organizării de Șantier și stației de asfalt. În în perioada următoare vor ajunge în șantier toate utilajele necesare și personalul necesar implementării proiectului”, a mai anunțat CNAIR.