CSM Slatina întâlnește CSM Alexandria, pe Stadionul „1 Mai”. Burcă: „Au intrat în joc pentru baraj și vor dat totul pe teren”

CSM Slatina va întâlni marți, 3 mai, pe teren propriu, CSM Alexandria. Partida ce se va disputa pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, de la ora 18.00, este programată în cadrul etapei intermediare din play-off-ul Ligii a III-a.

Antrenorul de la CSM Slatina, Ovidiu Burcă, a precizat că echipa din Alexandria a intrat în joc pentru barajul de promovare în eșalonul secund și va da totul pe teren. Întreg lotul de jucători de la CSM Slatina este valid pentru jocul de marți.

„Nu avem probleme de lot, tot lotul este valid. Este un meci contra unei echipe foarte bune, cu un antrenor nou ce a venit în iarnă, care are foarte multe idei. Întâlnim o echipă care ne-a pus probleme când am jucat în tur, la ei. Ei au intrat în joc pentru meciurile de baraj, sunt aproape de locul II și cu siguranță vor da totul pe teren. Am încredere în băieți că vom face un joc bun și poate cu o victorie ne asigurăm și matematic accederea la baraj”, a spus Burcă.

CSM Slatina ocupă primul loc în clasament, având un avans de opt puncte față de ocupanta locului secund CSM Alexandria- 44 de puncte, la egalitate cu Viitorul Dăești.

În celălalt joc al etapei de marți, Vedița Colonești primește vizita echipei Viitorul Dăești.

Programul etapei a VI-a, 3 mai, ora 18.00:
Vedița Colonești – Viitorul Dăești
CSM Slatina – CSM Alexandria

Clasament
1.CSM Slatina 5 3 2 0 7-3 4 52
2.CSM Alexandria 5 3 2 0 9-2 7 44
3.CS Viitorul Dăeşti 5 1 2 2 6-7 -1 44
4.Vediţa Coloneşti 5 0 0 5 2-12 -10 28