11 furnizori noi de servicii medicale în Slatina, Balș, Potcoava, Drăgănești-Olt și Tufeni

CAS Olt a anunțat miercuri, 11 mai, că 11 furnizori noi de servicii medicale au intrat în relație contractuală, procesul de contractare fiind încheiat la finalul lunii aprilie.

Astfel, pe lângă cele 455 de contracte aflate în derulare au mai fost încheiate contracte cu: doi  furnizori de servicii medicale în asistența medicală de specialitate din ambulatoriu pentru specialitățile clinice, doi furnizori de servicii medicale paraclinice, doi furnizori de medicină dentară și cinci furnizori de dispozitive medicale.

„Localitățile în care își desfășoară activitatea noii furnizori sunt: Slatina, Balș, Potcoava, Drăgănești-Olt și Tufeni iar cei 5 furnizori de dispozitive medicale au sediul în alte județe din țară. În localitatea Balș își desfășoară activitatea furnizorul de servicii medicale clinice în specialitatea medicină internă, în Potcoava furnizorul de servicii medicale pentru specialitatea medicină fizică și de reabilitare, iar în Slatina furnizorul de servicii medicale paraclinice – analize de laborator și un medic stomatolog. Pe lista noilor veniți se mai află un medic de familie pentru efectuarea de ecografii din localitatea Drăgănești-Olt și un medic stomatolog din localitatea Tufeni”, au transmis reprezentanții CAS Olt.