Cupa României/Patru echipe din Liga a IV-a s-au calificat în semifinalele fazei județene

Etapa a IV-a a fazei județene din Cupa României s-a disputat miercuri, 11 mai, patru echipei din Liga a IV-a, Viitorul Coteana, Oltul Slătioara, Oltul Curtișoara și ACS Caracal calificându-se în semifinale.

Astfel, Viitorul Coteana s-a impus, cu scorul 7-6, pe terenul formației AS Valea Ipotești, după executarea loviturilor de departajare, la finalul celor 90 de minute, scorul fiind 3-3. Golurile formației din Coteana au fost marcate de Florin Naidin, Alex Radu și Cristi Nicolae pe parcursul celor 90 de minute, și de jucătorii Andrei Vasilescu, Radu Mihai, Alex Constantinescu și Mihai Stancu, care au marcat în urma executării loviturilor de departajare.

Oltul Curtișoara s-a impus fără emoții la Brâncoveni, cu scorul 4-1, golurile oaspeților fiind marcate de Alin Andronache (de trei ori) și Mihai Răcăleanu.

Și ACS Caracal merge mai departe în Cupa României, după ce s-a impus, cu scorul 2-1, pe terenul formației Gloria Vișina, golurile formației din Caracal fiind marcate de Holtea și Grădinaru.

Potrivit datelor transmise de reprezentanții AJF Olt, tragerea la sorți pentru semifinalele fazei județene de la nivelul Cupei României va avea loc vineri, 13 mai, începând cu ora 9.00.

Rezultatele etapei a IV-a, Cupa României:

Valea Oltului Ipotești – Viitorul Coteana 6-7 (3-3 după 90 de minute)

FC Bârza-Oltul Slătioara 1-2

Pentru Oltul Slătioara au marcat Mihai Cristi și Matei Alex;

Branco Brâncoveni-Oltul Curtișoara 1-4

Gloria Vișina-ACS Caracal 1-2

sursa foto: facebook Viitorul Coteana