Peste 600 de locuri de muncă, la Bursa Locurilor de Muncă, de la Slatina și Caracal. Se caută ingineri, mecanici auto, bucătari și muncitori

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt organizează vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 9.00, bursa locurilor de muncă, aceasta urmând a se desfășura în Slatina, la Casa de Cultură a Tineretului, și la Caracal, sediul Agenției Locale Caracal. 

Oferta pare a fi una bogată, reprezentanții AJOFM Olt anunțând că vor fi prezentate peste 600 locuri de muncă.

„Acțiunea se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să își schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacționarea directă dintre angajatori și solicitanții de loc de muncă. Până la această dată au fost contactaţi 99 agenţi economici, din care  39 au confirmat participarea, cu un număr de 664 locuri de muncă vacante, din care 24 sunt pentru persoanele cu studii superioare, principalele meserii fiind : inginer ITP,  inginer construcţii , inginer instalații, inginer mecanic, mecanic auto, preparator conserve legume fructe, lucrător comercial, operator calculator, operator confecționer industrial, bucătar, manipulant mărfuri, muncitor necalificat”, au transmis reprezentanții AJOFM.