FOTO. S-a deschis EXPO FLORA. Moț: „Invit toți slătinenii dornici de a relua tradițiile orașului”

După doi ani de pauză, Expo Flora revine în Slatina. Primarul municipiului Slatina, Emil Moț, a anunțat joi, 19 mai, deschiderea celei de a XXVI-a ediții a Expo Flora.

Este pentru prima dată când Târgul de Flori de la Slatina este organizat pe strada Aleea Eroilor, din apropierea Parcului Tineretului. Edilul i-a invitat pe toți slătinenii la Târgul de Flori, de la finalul acestei săptămâni.

„Odată cu ridicarea restricțiilor cauzate de pandemie, revenim treptat la normalitate și reluăm activitățile cu scop recreativ dedicate tuturor slătinenilor. Ediția cu numărul 26 a manifestării EXPO FLORA și-a deschis porțile astăzi, la ora 10:00, și pentru prima dată se desfășoară pe Aleea Eroilor, în proximitatea Parcului Tineretului. Invit toți slătinenii dornici de a relua tradițiile orașului nostru și iubitorii de flori să ni se alăture la această manifestare organizată în perioada 19-22 mai”, a spus Moț.

Pe parcursul celor patru zile de festivitate vor fi prezenți trei meșteri ( oale , ceramica )  și sunt organizate patru standuri cu produse hand made , patru standuri cu deserturi și 23 de standuri cu flori.

Ultima ediție organizată a fost în 2019, pe Esplanada Slatinei, iar în 2020 și 2021 expoziția de flori nu a avut loc din cauza restricțiilor COVID. 

sursa foto: facebook Emil Moț