Un motociclist a fost rănit grav, într-un accident ce a avut loc la Jitaru

Un grav accident rutier a avut loc duminică, 12 iunie, pe Drumul Național 65 – European 574, pe raza satului Jitaru al orașului Scornicești, județul Olt, fiind implicate o motocicletă, condusă de un tânăr de 28 de ani, din Pitești, și o mașină la volanul căreia se afla un bărbat de 41 de ani, din Scornicești. Motociclistul a fost grav rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, fiind transportat la spital.

Traficul rutier în zonă s-a desfășurat pe un singur fir, alternativ.

„În urma unui accident în care au fost implicate o motocicletă și un autoturism, circulația se desfășoară pe un fir, alternativ, pe DN 65 Slatina – Pitești, pe raza localității Jitaru, județul Olt. Coliziunea s-a soldat cu rănirea motociclistului, care primește îngrijiri medicale. Se estimează reluarea traficului în condiții normale în 30 de minute”, au transmis reprezentanții Centrului Info Trafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit IPJ Olt, conducătorul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar conducătorului motocicletei i-au fost recoltate mostre de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.