Oltul Curtișoara are nevoie de susținerea oltenilor în manșa tur a barajului de promovare. Antrenor: Mizăm pe fazele fixe, dar și pe jocul activ

Oltul Curtișoara, campioana județului Olt, va disputa sâmbătă, 18 iunie, de la ora 18.00, turul barajului de promovare în Liga a III-a, urmând să întâlnească Cozia Călimănești, liderul Ligii a IV-a din Vâlcea.

Unul dintre antrenorii echipei de la Curtișoara, profesorul Iulian Mitrache, a precizat că mizează atât pe fazele fixe, cât și pe jocul activ. Echipa din județul Olt nu are probleme de lot.

„Se întâlnesc două campioane, sunt valoric echilibrate. Cozia Călimănești este o echipă echilibrată, bine așezată, au jucători ce pot face diferența. Sper ca noi să continuăm evoluția de la ultimul joc, din finala Cupei, chiar să o îmbunătățim. Mizăm și pe fazele fixe, dar mai mult mizăm pe jocul activ. Există interes pentru acest joc, sperăm ca oamenii să vină în număr mare la meciul de sâmbătă, este un eveniment sportiv important pentru comunitatea locală și chiar și pentru Slatina. Sperăm ca iubitorii fotbalului din oraș să vină la meci, să ne influențeze pozitiv evoluția. Nu avem probleme de lot, toți jucătorii sunt apți. Detaliile vor face diferența în acest joc”, a spus profesorul Iulian Mitrache.

Partida tur dintre Oltul Curtișoara și Cozia Călimănești se dispută sâmbătă, de la ora 18.00, pe stadionul din Curtișoara. Returul este programat pe 25 iunie, de la ora 17.30, pe terenul echipei Cozia Călimănești.

Oltul Curtișoara a luat tot în acest an, pe lângă titlul de campioană, reușind să câștige și faza județeană a Cupei României, în detrimentul grupării ACS Caracal.

Dacă Oltul Curtișoara va reuși să promoveze, Oltul va avea trei echipe în eșalonul al treilea, alături de Petrolul Potcoava și Vedița Colonești. CSM Slatina a reușit să promoveze, în această vară, în Liga a II-a, reușind să se impună pe terenul grupării Odorheiu Secuiesc.