Polițiștii olteni au urmărit o mașină pe străzile din Dăneasa și Radomirești. În cursa nebună, autoturismul s-a oprit într-o casă

Un bărbat de 37 de ani, din municipiul Slatina, are dosar penal, pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă.

Slătineanul nu a oprit la semnalul polițiștilor și și-a continuat cursa prin comunele Dăneasa și Radomirești. Urmărit de polițiști, șoferul ce nu avea permis a intrat într-un gard și într-o casă nelocuită.

„În noaptea de 20/21 iunie, în jurul orei 01:30, polițiștii Secției nr. 7 Poliție Rurală Dăneasa, în timp ce desfășurau activități specifice, în comuna Dăneasa, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism, care și-a continuat deplasarea, fără a opri. Polițiștii au procedat la urmărirea acestuia prin comuna Dăneasa și Radomirești, pe Drumul Național 6 – European 70, unde, după aproximativ 25 de kilometri, în comuna Mihăiești, autoturismul a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un gard și cu o casă nelocuită”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii au identificat șoferul autoturismului ca fiind un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul Slatina, care nu posedă permis de conducere. Acesta se afla singur în autoturism și a refuzat testarea cu aparatul etilotest.

Slătineanul a ajuns la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„În urma evenimentului, bărbatul a necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge”, au mai transmis polițiștii olteni.

Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și distrugere din culpă, fiind continuate cercetările.