Dan Oprescu, noul antrenor al CSM Slatina. A renunțat la selecționata U 18

Dan Oprescu este noul antrenor al CSM Slatina, echipă ce a promovat, în această vară, în Liga a II-a. Tehnicianul îl înlocuiește pe Ovidiu Burcă pe banca tehnică a formației din Slatina.

Oprescu a renunțat la selecționata României Under 18, stabilind programul de pregătire pe care îl urmează gruparea din Liga a II-a până la startul sezonului.

Daniel Oprescu renunţă la pregătirea selecţionatei Under 18 a României, pentru a pregăti CSM Slatina.
Tehnician al selecţionatelor tricolore Under 19 şi Under 18, din 2018, până în prezent, Daniel Oprescu, antrenor ce deţine Licenţa UEFA PRO, revine în fotbalul din oraşul de pe malul Oltului, pentru a pregăti CSM Slatina în Liga a II-a.
Daniel Oprescu a stabilit programul de pregătire al verii, care este structurat cu un cantonament de două săptămâni pe plan local, urmat de meciuri amicale.
Printre adversarele pe care echipa noastră le va întâlni în perioada pregătirii se numără Dinamo Bucureşti, Pandurii Târgu Jiu, CS Şelimbăr, Unirea Bascov şi CSM Alexandria. De asemenea, sunt discuţii pentru perfectarea unui joc cu echipa din Liga I, CS Mioveni.
Noutăţile în lotul echipei noastre sunt: fundaşul Ionuţ Mitran, de la Universitatea Craiova, mijlocaşul central Marian Şerban, de la Chindia Târgovişte, fundaşul Cătălin Ion, de la Academica Clinceni, atacantul Luis Niţu, de la Gaz Metan Mediaş, şi mijlocaşul central Andrei Traşcu, de la Unirea Slobozia, a anunțat clubul din Slatina pe pagina sa de socializare.

Totodată, CSM Slatina a anunțat că a renunțat la fundaşul Cristian Preda, mijlocaşii Marius Grigore, Alexandru Cincă, Elijah Seymour şi portarul Alexandru Achiriloaie.

sursa foto: CSM Slatina facebook