VIDEO. Un bărbat de 41 de ani s-a înecat în Balta Drăghiceni

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Drăghiceni, județul Olt, s-a înecat într-o baltă din localitate. Scafandrii l-au găsit într-o zonă cu apă de aproximativ cinci metri, iar acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare.

„Scafandrii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, cu sprijinul unui scafandru din cadrul ISU Teleorman, au desfășurat o nouă misiunea de căutare a unui bărbat înecat, de această dată la Balta Drăghiceni.

La locul evenimentului au acționat o autospecială pentru scafandri, o autospecială pentru primă intervenție cu peridoc și barcă cu motor, un echipaj SMURD și o ambulanță din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Olt.

Misiunea scafandrilor s-a desfășurat în condiții de vizibilitate zero, bărbatul, în vârstă de 41 de ani, din comuna Drăghiceni, fiind găsit într-o zonă unde apa avea aproximativ cinci metri adâncime, în stop cardio-respirator. 

Acesta a fost adus la mal, resuscitat conform protocolului, dar fără rezultat favorabil, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Olt, Alin Băsășteanu.

foto: captură video