AJOFM Olt, programe de formare profesională de frizer, infirmier sau comunicare în engleză. Cursurile sunt gratuite pentru șomeri

Trei programe de formare profesională vor fi organizate de AJOFM Olt, în luna august  2022, de acestea urmând să beneficieze 56 de persoane ce sunt în căutarea unui loc de muncă.

„La nivel judeţean, în luna august 2022 Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt își propune sa organizeze trei programe de formare profesională pentru 56 persoane aflate în căutarea unui loc de muncă.

Principalele meserii\ocupații, în funcție de numărul de participanți, pentru care se vor organiza programe de formare profesională gratuite pentru șomeri sunt: frizer, comunicare în engleză, infirmiera”, au transmis reprezentanții AJOFM Olt.

Serviciile de formare profesională sunt gratuite pentru şomerii indemnizaţi şi neindemnizaţi înregistraţi în evidenţa Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Olt, iar persoanele care realizează venituri pot urma aceste programe de formare profesională suportând contravaloarea lor.