ANUNȚUL IPJ Olt, despre nodul de la Valea Mare: Se acordă prioritate mașinilor care circulă pe DEx 12, din direcția Piatra Olt către Pitești

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt transmit șoferilor care circulă pe Drumul Național 65 – European 574, din direcția Slatina către Pitești, faptul că la nodul rutier cu Drumul Expres 12, de la Valea Mare, au obligația de a acorda prioritate mașinilor care circulă pe Drumul Expres 12, din direcția Piatra Olt către Pitești. Centura Slatinei a fost deschisă circulației joi, 28 iulie.

„Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt transmit conducătorilor de vehicule care circulă pe Drumul Național 65 – European 574, din direcția Slatina către Pitești, faptul că la nodul rutier cu Drumul Expres 12, de la Valea Mare, au obligația de a opri, de a se asigura și de a acorda prioritate de trecere vehiculelor care circulă pe Drumul Expres 12, din direcția Piatra Olt către Pitești ”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Ionuț Vasiloaica.

În zonă, viteza maximă de deplasare este de 40 de km/h.

„Menționăm faptul ca Drumul Național 65 – European 574 este semnalizat, în această zonă, cu indicator rutier de limitare a vitezei maxime de deplasare la 40 km/h, indicator – „sfârșitul drumului cu prioritate” , precum și indicator oprire ( STOP )”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Totodată, polițiștii rutieri recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe Drumul Expres 12 să nu depășească viteza maximă admisă pe acest sector de drum, respectiv de 120 km/h.