Concursul pentru șefia IPJ Olt, amânat pentru 7 septembrie. Nu poate ajunge un membru din comisia de examen

Reprezentanții Poliției Române au anunțat că proba scrisă a examenului pentru ocuparea funcției vacante de șef al IPJ Olt, programată, inițial, pentru 28 iulie, a fost amânată pentru 7 septembrie.

Amânarea ar fi intervenit pentru că un membru al comisiei de concurs nu a putut ajunge.

„Ținând cont de faptul că unul dintre membrii desemnați în comisia de concurs este în imposibilitate de prezentare la comisie în perioada prevăzută pentru îndeplinirea atribuției sus menționate,

Cu data prezentului anunț, proba „interviul structurat pe subiecte profesionale”, la concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de șef al inspectoratului de poliție județean I la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, prevăzut la poziția 1 din statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție din cadrul M.A.I. care îndeplinesc condițiile legale, va avea loc în data de 07.09.2022”, se arată într-un comunicat al Poliției Române.

La concursul pentru postul din fruntea IPJ Olt s-au înscris Ionuț Ilinca, actual șef al IPJ Olt, comisarul șef Adrian Mladin, șeful Serviciului Investigații Criminale, dar și comisarul șef din cadrul IPJ Vâlcea, Sorin Oară.

Mladin a fost în perioada septembrie 2020-martie 2021 adjunct al IPJ Olt.