Suspectul crimelor din Argeș a fost reținut. Au fost făcute mai multe audieri, în cursul nopții

În cazul omorului cu cinci victime din comuna Bascov, județul Argeș, dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș, în cursul nopții fiind efectuate mai multe audieri.

Principalul suspect a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 10 august, să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Argeș, cu propunerea arestării preventive.

„În cursul nopţii de 09/10 august 2022, în urma desfăşurării cercetării la faţa locului, audierii mai multor martori precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta omor calificat, împrejurările reţinute fiind: cu premeditare, asupra a două sau mai multor persoane, prin cruzimi), persoană care a dobândit succesiv calitatea de suspect, apoi inculpat în cauză, s-a dispus de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş reţinerea preventivă a acesteia pentru durata de 24 de ore.

Faţă de victimele identificate, inculpatul avea calitatea de fiu, frate şi, respectiv, unchi. În cursul zilei de azi, 10 august 2022, urmează ca inculpatul să fie prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Argeş cu propunere de luare faţă de acesta a măsurii arestării preventive”, se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Public.

Reamintim că, în cursul zilei de marți, 9 august, un bărbat de 53 de ani, cunoscut cu probleme psihice, și ar fi ucis părinții, sora, nepoata de cinci ani și un cumnat.

foto:prezentare generală