FOTO. O motocicletă și o mașină, accident la Negreni. Două persoane au ajuns la UPU Slatina

O motocicletă și o mașină au fost implicate duminică, 14 august, ora 19.50, într-un accident rutier, pe Drumul Național 65, la Negreni, județul Olt.

În urma impactului, un bărbat și o femeie, ce erau pe motocicletă, au fost transportați la UPU Slatina, pentru îngrijiri medicale de specialitate.

„Din primele verificări, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Olt au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un tânăr, în vârstă de 22 de ani, din orașul Scornicești, și o motocicletă, condusă de un bărbat, în vârstă de 37 de ani, din municipiul București.

În urma coliziunii, conducătorul motocicletei și o femeie, pasageră pe motocicletă, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportați la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au declarat reprezentanții IPJ Olt.

Cei doi conducători au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.