Un copil de 3 ani, lovit de o mașină pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina. A fost transportat la spital

Un copil de trei ani a ajuns luni, 15 august, la UPU Slatina, după ce a fost lovit de o mașină, condusă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Ghimpețeni, pe strada Ecaterina Teodoroiu din Slatina.

Potrivit unor surse, copilul era cu bunica sa și ar fi traversat prin loc nepermis.

Minorul a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

„Astăzi, 15 august 2022, în jurul orei 12:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la producerea unui eveniment rutier, pe strada Ecaterina Teodoroiu, din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Biroului Rutier Slatina.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 42 ani și un pieton, respectiv un minor, în vârstă de 3 ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

sursa foto: amator