O femeie, găsită decedată, în râul Olt, în zona barajului Slătioara

O femeie a fost găsită decedată în râul Olt, în zona barajului Slătioara, miercuri, 24 august. Potrivit unor surse nu s-a reușit identificarea ei până la acest moment.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la Morga Spitalului Slatina.

„La data de 24 august 2022, în jurul orei 11:50, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o femeie ar fi înecată pe râul Olt, în zona barajului Slătioara.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina.

Femeia a fost scoasă la mal de către pompierii ISU Olt, fiind declarată decedată. Trupul neînsuflețit al acesteia a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Pompierii spun că femeia nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarată decedată.

„Pompierii Detașamentului Slatina, cu o autospecială pentru primă intervenție, peridoc, barcă pneumatică și un echipaj SMURD, au intervenit la ieșirea din Slatina spre Slătioara, pe râul Olt, la o persoană înecată.

Femeia a fost găsită în apropierea malului, a fost adusă la mal, în stop cardio-respirator și preluată de echipajele medicale, fiind începute imediat manevrele de resuscitare.

Pacienta nu a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost declarată decedată de echipajul cu medic de la SAJ”, au transmis reprezentanții ISU Olt.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea identității femeii și a împrejurărilor producerii evenimentului, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.