S-a modificat din nou data concursului pentru șefia IPJ Olt. Cei trei candidați, validați

Inspectoratul General al Poliției Române a anunțat luni, 29 august, o nouă modificare a datei la care va avea loc concursul pentru ocuparea funcției vacante de șef al IPJ Olt.

Programată să se desfășoare, inițial, pe 28 iulie, concursul a fost amânat pentru data de 7 septembrie, iar acum candidații sunt anunțați că interviul structurat pe subiecte profesionale va avea loc cu o zi mai devreme, pe 6 septembrie.

„Cu data prezentului anunț, din motive obiective, proba „interviul structurat pe subiecte profesionale”, la concursul organizat în vederea ocupării funcției vacante de șef al inspectoratului de poliție județean I la Inspectoratul de Poliție Județean Olt, prevăzut la poziția 1 din statul de organizare al unității, cu recrutare din sursă internă, din rândul ofițerilor de poliție din cadrul M.A.I. care îndeplinesc condițiile legale, va avea loc în data de 06.09.2022”, au transmis reprezentanții IGPR.

Astfel, interviului pe subiecte profesionale este programat pentru 6 septembrie, ora 14.15, urmând ca apoi să fie afișată grila de apreciere, la finalizarea interviului desfășurat cu ultimul candidat.

Afișarea rezultatelor va avea loc după ora 16.00 , eventualele contestații putând fi depuse în termen de 24 de ore de la afișarea rezultatelor, respectiv 7 septembrie.

La concursul pentru postul din fruntea IPJ Olt s-au înscris Ionuț Ilinca, actual șef al IPJ Olt, comisarul șef Adrian Mladin, șeful Serviciului Investigații Criminale, dar și comisarul șef din cadrul IPJ Vâlcea, Sorin Oară.

IGPR a anunțat pe 29 august că toți cei trei candidați au îndeplinit condițiile cumulative și pot susține interviul structurat.

Comisarul șef din cadrul IPJ Vâlcea a fost în centrul atenției, după ce a obținut doar nota 1 la concursul organizat la mijlocul acestei luni pentru ocuparea funcției vacante din fruntea IPJ Vâlcea.