CSM Slatina, prima înfrângere în deplasare

CSM Slatina a pierdut, cu scorul 1-2, meciul, din deplasare, cu Minaur Baia Mare, contând pentru etapa a V-a a Ligii a II-a. Astfel, slătinenii înregistrează prima înfrângere în deplasare din acest sezon, după ce anterior au adus trei puncte de la Chiajna și un punct de la Buzău.

CSM Slatina a deschis scorul în minutul 24 prin Andrei Trașcu, care a înscris cu capul, după o centrare de pe partea dreaptă a căpitanului Cătălin Doman.

În minutul 53, echipa din Baia Mare a avut o bară, iar în minutele 58 și 60 slătinenii au trimis de două ori mingea în bara transversală prin Dorin Toma, printr-un șut frumos de la marginea careului de 16 metri, și prin Neicu.

În minutul 68, gazdele au avut o mare ocazie, în urma unei lovituri libere de la 18-20 de metri, din zonă centrală, portarul respingând mingea în bară.

Jucătorii de la Baia Mare vor restabili egalitatea pe tabela de marcaj în minutul 74 prin Stoian, care a primit o pasă în adâncime și l-a învins cu un șut plasat pe portarul de la Slatina.

Minaur Baia Mare a trecut în avantaj în minutul 79 prin golul lui Stoian, ce și-a trecut în cont dubla.

CS Minaur Baia Mare: Raul Baila, Cătălin Alexe, Răzvan Lazăr, David Simion, Alexandru Stoian,  Ricky Gneba, Mircea Donca, Raphael Stănescu (min. 46 Pacheco), Viorel Chinde (min. 90+1 Oiță), Sergiu Ciocan, Ciprian Stanciu (căpitan) (min. 46 Chitaș). Antrenor: Ciprian Danciu.

CSM Slatina: Ionuț Pop, Alexandru Dinu, Robert Gherghe, Alexandru Sălcianu, Dorin Toma, Andrei Trașcu (min. 75 Manea), Remus Trancă, Alexandru Popovici (min. 53 Neicu-înlocuit în minutul 75 cu Necșulescu), Cătălin Doman (căpitan) (min. 42 Oliveira), David Oprescu (min. 53 Costi Radu). Antrenor: Dan Oprescu.

foto:arhivă