Liderii PSD Olt, campanie pentru strângerea de semnături privind intrarea României în spațiul Schengen

Liderii PSD Olt au demarat o campanie pentru strângerea de semnături privind intrarea României în spațiul Schengen. Astfel, un cort a fost instalat în fața sediului PSD Olt din Slatina, oltenii putând să semneze aici pentru aderarea la spațiul Schengen. 

Președintele PSD Olt, Marius Oprescu, alături de colegii săi, Emil Moț-primarul Slatinei, Virgil Delureanu și Ionuț Ivan-vicepreședinții CJ Olt, subprefectul Cosmin Floreanu și viceprimarul Alexandru Berechet au dat marți, 20 septembrie, startul campaniei „Românii merită în Schengen”.

Social democrații olteni au declarat că acțiuni similare sunt inițiate în toate orașele județului nostru, pentru a populariza această campanie menită să pună pe agenda europeană intrarea României în Schengen.

„Suntem parte a unei mari familii europene și merităm să avem aceleași drepturi ca statele membre. România respectă de multă vreme toate criteriile impuse de Comisia Europeană, iar Stânga europeană susține cu tărie aderarea noastră la spațiul Schengen. Pentru toate eforturile depuse și angajamentele pe care țara noastră le-a respectat, românii merită în Schengen. Invit oltenii să vină în număr mare să-și exprime, în scris, dorința ca România să fie parte integrantă a spațiului Schengen”, a spus președintele CJ Olt, Marius Oprescu.

Cortul va rămâne amplasat în fața sediului PSD Olt din Slatina până marți, 27 septembrie.

sursa foto: facebook PSD Olt