Bărbat de 68 de ani, cu traumatism cranian și multiple fracturi, găsit pe strada Aleea Castanilor din Slatina. A murit la spital

Un bărbat a fost găsit miercuri, 28 septembrie, căzut în fața unui scări de bloc de pe strada Aleea Castanilor din Slatina. Acesta a fost transportat la Spitalul Slatina, unde a decedat. Există suspiciunea că ar fi căzut de la etajul unui bloc de pe această stradă, poliția efectuând investigații în acest sens. Informațiile inițiale au fost că bărbatul are 58 de ani, ulterior, polițiștii stabilind că are 68 de ani.

Purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Județean Olt, medicul Dragoș Toader, a declarat că un trecător a sunat în jurul orei 15.14. Pacientul suferise un traumatism cranian major și multiple fracturi.

„Există un pacient de 58 de ani, din Slatina, apelul a fost făcut la 15.14 de un trecător, dar nu există nicio referire că ar fi căzut de la etaj. Trecătorul spune pe apel că este căzut în stradă, pe Aleea Castanilor, și este negru. L-a preluat echipajul C2, cu medic, cu traumă craniană majoră, fracturi multiple, răni. Au ajuns cu el în UPU Slatina, unde a intrat în stop cardio-respirator și a decedat. Întreabă și poliția dacă știe cineva că a căzut de la înălțime. Noi nu avem aceste referiri, doar că a fost găsit în stradă”, a spus medicul Dragoș Toader.

Polițiștii olteni spun că bărbatul are, de fapt, 68 de ani, și iau în calcul varianta unei căderi de la etajul unui bloc de pe strada Aleea Castanilor.

„Astăzi, 28 septembrie 2022, în jurul orei 15:00, polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați telefonic, de o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că o persoană se află întinsă pe sol, pe Aleea Castanilor, din municipiul Slatina. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și echipaje de prim-ajutor. Din primele verificări, polițiștii au stabilit că un bărbat, în vârstă de 68 de ani, din municipiul Slatina, ar fi căzut de la etajul unui bloc, situat pe Aleea Castanilor, din aceeași localitate. În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde, ulterior, a decedat. Trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului. În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind continuate cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

foto, prezentare generală, arhivă