Tânăr de 24 de ani, grav rănit, după ce ar fi fost călcat de un tractor, la Icoana

Un tânăr de 24 ani, din comuna Corbu, județul Olt, a fost rănit grav joi seara, 6 octombrie, fiind transportat la Spitalul Slatina. Acesta ar fi fost călcat de un tractor, în extravilanul comunei Icoana. 

„Astăzi, 6 octombrie a.c., în jurul orei 19:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un tânăr ar fi fost călcat de un utilaj agricol, pe extravilanul comunei Icoana. La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Potcoava.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un utilaj agricol și un tânăr, în vârstă de 24 de ani, din comuna Corbu. În urma evenimentului, tânărul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, unde îi vor fi recoltate mostre biologice de sânge”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Potrivit unor surse, tânărul ar fi încercat să traverseze cu tractorul râul Vedea, iar utilajul s-a împotmolit în nisip. Acesta a coborât din tractor și ar fi încercat să găsească o soluție pentru a înainta, însă utilajul ar fi fost în viteză și ar fi trecut peste bărbatul de 24 de ani.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, fiind continuate cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.