UPDATE/O femeie de 51 de ani, din comuna Oboga, a plecat de acasă și nu s-a mai întors. Soțul a anunțat poliția

UPDATE:Polițiștii au transmis că, în urma verificărilor efectuate, femeia a fost identificată în comuna Oboga. Aceasta nu a fost victima vreunei infracțiuni.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Poliţiştii din Olt caută o femeie, în vârstă de 51 ani, din comuna Oboga, județul Olt, care a plecat voluntar de acasă și nu a mai revenit.

„La data de 6 octombrie 2022, în jurul orei 14:30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de un bărbat, din comuna Oboga, cu privire la faptul că, la data de 6 octombrie a.c., în jurul orei 12:30, soția sa, FIRU LUCIA, în vârstă de 51 de ani, a plecat voluntar de la domiciliu și nu a mai revenit”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Semnalmente: înălţime – aproximativ 1,70 metri, greutate – aproximativ 50 de kilograme, păr blond, lung, ochi verzi, față ovală, fără semne particulare.

La momentul plecării, femeia era îmbrăcată cu o geacă de culoare maro, pantaloni multicolori, iar pe cap purta un batic.

Cei care pot furniza informații ce pot ajuta la găsirea femeii sunt rugați să anunțe cea mai apropiată unitate de poliție sau să sune la numărul de urgență 112.