CSM Slatina a învins Poli Iași. Oprescu: „Am avut momente de joc în care am fost peste adversar”. Leo Grozavu, dezamăgit

CSM Slatina a câștigat, scor 1-0, partida disputată vineri, 21 octombrie, cu Politehnica Iași, pe Stadionul „1 Mai din Slatina. Unicul gol al partidei a fost marcat de Cătălin Doman, în minutul 30. Căpitanul slătinenilor a recuperat o minge, a pătruns pe partea stângă în suprafața de pedeapsă și a marcat cu un șut plasat, la colțul lung.   

Imediat după victoria din fața Politehnicii Iași, antrenorul de la CSM Slatina, Dan Oprescu, a precizat că de la meci la meci echipa joacă din ce în ce mai bine și poate să câștige cu orice adversar.

„Există o motivație suplimentară a băieților atunci când jucăm cu o echipă ce își dorește promovarea. Am mai avut o motivație în plus, pentru că noi nu am arătat bine în etapa trecută și am vrut să demonstrăm că nu aia este fața noastră. Mă bucur că am și reușit. Am întâlnit o echipă ce are un antrenor experimentat, mie îmi place foarte mult, care imprimă o agresivitate echipei, plus că a venit cu un nou sistem de joc și cu câteva modificări în primul 11. Nu am avut foarte mult timp la dispoziție să vedem noua formulă, doar că meciul cu Metaloglobus, pe care ei l-au disputat săptămâna trecută, l-am analizat foarte bine. Am reușit să le blocăm punctele forte, să speculăm punctele lor slabe. CSM Slatina este o certitudine, nu mai este o surpriză. La început am fost o surpriză, după care echipa a arătat că de la meci la meci poate juca mai bine și poate să câștige cu orice adversar, indiferent de calibru. Poli Iași este o echipă cu jucători cu ștate vechi în Liga I și chiar din primele ligi din străinătate, cu un buget mare, cu o organizare bună, dar cred că am avut momente de joc în care am fost peste adversar, am făcut presing, am recuperat multe mingi, am jucat direct pe poartă”, a spus Oprescu.

De cealaltă parte, antrenorul echipei Politehnica Iași, Leo Grozavu, s-a arătat dezamăgit de rezultat, spunând că mai are mult de muncă.

„Este primul meci la care am stat pe bancă, sunt puțin dezamăgit de rezultat, nu pot spune neapărat că sunt dezamăgit de evoluția băieților. Mă așteptam la mai mult, ca atitudine, ca dorință, am stat slab. Din păcate, în momentul de față atât se poate, trebuie să muncim mai mult, să facem sacrificii, numai așa putem crește nivelul. Nu am făcut o partidă reușită. Am întâlnit o echipă ce și-a văzut foarte bine interesul în teren, s-a blocat bine defensiv, a încercat doar să contraatace, am făcut un cadou, am primit un gol. Trecutul nostru arată destul de clar că suntem inofensivi atunci când primim gol, foarte greu ne descurcăm, foarte greu să ducem acțiuni periculoase. Este mult de muncă în continuare”, a spus tehnicianul Leo Grozavu.

CSM Slatina: Ionuț Pop, Robert Gherghe, Doman, Oprescu, Salcianu, Toma, Pisăru, Luis Nițu, Radu, Trașcu, George Leață.  Au mai jucat: Popovici, Serban, Cristinel Dinu, Simoes de Oliveira, Trancă. Antrenor: Dan Oprescu.

Politehnica Iași: Jankov, Martac, Lică, Plămadă, Finca, Vașvari, Marchioni, Roman, Bujor, Plokhotnicuk, Hlistei. Au mai jucat: Francisc Cristea, Christ Kouadio, Antonio Dumitru, Del Priore, Harrison. Antrenor: Leo Grozavu

Dan Oprescu, antrenor CSM Slatina
Leo Grozavu, antrenor Poli Iași