Un taximetrist, din Slatina, a găsit pe banchetă o borsetă cu peste 12.000 de euro și 7.500 de lei

Un taximetrist de 31 de ani, din Slatina, a găsit joi, 20 octombrie, pe bancheta mașinii, o borsetă cu peste 12.000 de euro și 7.500 de lei.

Acesta a sesizat poliția, proprietarul borsetei, un bătrân de 97 de ani, fiind repede identificat.

„Astăzi, 20 octombrie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Slatina au fost sesizați de un bărbat cu privire la faptul că, pe bancheta din spate a autoturismului pe care îl folosește în regim de taxi, a găsit o borsetă.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat proprietarul borsetei, respectiv un bărbat, în vârstă de 97 de ani, din comuna Șopârlița, căruia i-au restituit bunul ce conținea 12.700 de euro, 7.500 de lei și documente personale.

Proprietarul a apreciat gestul bărbatului, în vârstă de 31 ani, din municipiul Slatina, care a găsit bunul și l-a predat autorităților, transmițându-i acestuia mulțumiri”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Polițiștii reamintesc că însușirea unui bun găsit sau ajuns din eroare în posesia altei persoane, care nu îl predă autorităților sau celui care l-a pierdut, în termen de 10 zile, constituie infracțiune.