Un bărbat ce șlefuia o cruce într-un cimitir din Slatina a căzut de pe o scară și a murit

Un bărbat ce șlefuia o cruce marți dimineață, 25 octombrie, în Cimitirul Strehareți din municipiul Slatina, județul Olt, a căzut de pe o scară, a suferit răni la cap și a decedat.

Polițiștii olteni spun că trupul bărbatului a fost transportat la Morga Spitalului Slatina, pentru efectuarea necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

„Astăzi, 25 octombrie, în jurul orei 09.30, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de pe o scară, în timp ce se afla în incinta unui cimitir din municipiul Slatina.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina și un echipaj SMURD, în vederea acordării primului-ajutor.

Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că un bărbat, în vârstă de 66 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce efectua lucrări de reabilitare a unui monument funerar, ar fi căzut de pe o scară. În urma evenimentului, bărbatul a decedat, iar trupul acestuia a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și a stabilirii cauzei decesului”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Polițiștii efectuează cercetări, pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

foto: arhivă