Liga a IV-a/ Victor Crângureanu, noul antrenor al echipei Știința Mărunței. Ce spune primarul din comună

Știința Mărunței are un nou antrenor, pe banca tehnică fiind adus Victor Crângureanu. Acesta l-a înlocuit pe profesorul Cristian Stănculețu, cel care a demisionat de la echipă, după înfrângerea, pe pe teren propriu, cu Viitorul Coteana, din etapa a VII-a a Ligii a IV-a.

 

Informația a fost confirmată de primarul din comuna Mărunței, Emil Popescu, care își dorește ca echipa să aibă un parcurs cât mai bun, cu o clasare în prima parte a clasamentului.

„Da, este adevărat că l-am adus la echipă pe Victor Crângureanu. Îl avem pe bancă de două etape, cu Nicolae Titulescu și, săptămâna trecută, cu Scornicești. Înțelegerea este până la finalul sezonului, obiectivul nostru fiind clasarea cât mai sus, pentru că nu putem să avem obiectiv promovarea, ținând cont că avem deja trei meciuri pierdute, cu Caracal, cu Curtișoara, Coteana, și două meciuri încheiate la egalitate, cu Radomirești și cu Titulescu. În această situație, nu putem emite încă pretenții la primul loc”, a spus primarul din comuna Mărunței.

Știința Mărunței ocupă locul opt în clasamentul Ligii a IV-a, având 14 puncte, în cadrul etapei de sâmbătă, 29 octombrie, urmând să întâlnească, în deplasare, Oltețul Osica.

sursa foto: Facebook Știința Mărunței, prezentare generală, fază de joc