FOTO. Un pieton ce mergea pe lângă o trotinetă electrică, lovit de o mașină pe bulevardul Nicolae Titulescu din Slatina

O mașină condusă de o tânără de 22 de ani, din comuna Curtișoara, a lovit miercuri dimineață, 2 noiembrie, un bărbat ce mergea pe lângă o trotinetă electrică, pe trecerea de pieton de pe bulevardul Nicolae Titulescu din municipiul Slatina. Pietonul a fost proiectat zeci de metri, fiind transportat la Spitalul Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că în eveniment a fost implicat un autoturism, condus de o tânără, în vârstă de 22 de ani, din comuna Curtișoara și un pieton, respectiv un bărbat, în vârstă de 70 de ani, din municipiul Slatina.

În urma evenimentului, bărbatul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.