Piese de teatru în premieră, la ediția a XI-a a Festivalului „Acasă la Eugen Ionescu”

Cea de-a XI-a ediție a Festivalului de teatru „Acasă la Eugen Ionescu” va avea loc în perioada 20 noiembrie-1 decembrie, în cadrul evenimentului cultural organizat de Primăria Slatina, Asociația Culturale Center Inter Art. Centrul Internațional de Artă România și Centrul Cultural „Eugen Ionescu” urmând să fie pusă în scenă, în premieră, piesa „Doi spre trei! Monte Carlo ne așteaptă!”, de Lucian Țîrcomnicu, în regia actorului local Remus Iordache.

Biletele s-au pus deja în vânzare pentru acest spectacol.

„S-au pus în vânzare biletele pentru spectacolul cu piesa <Doi spre trei! Monte Carlo ne așteaptă!>, de Lucian Țîrcomnicu, în regia lui Remus Iordache, cu Remus Iordache, Florentina Mîndreanu, Lucian Țîrcomnicu și Gil Șică. Spectacolul este realizat de Asociația Culturală Iordache Art și se joacă în cadrul celei de-a XI-a ediții a Festivalului de teatru <Acasă la Eugen Ionescu>, marți, 22 noiembrie 2022, ora 19:00, la Centrul Cultural <Eugen Ionescu>. Biletele se pot achiziționa de luni până vineri, între orele 12:00 – 18:00 de la casieria Centrului Cultural”, transmit organizatorii.

Printre piesele care se vor mai juca pe scena sălii de spectacole a Centrului Cultural „Eugen Ionescu” Slatina se mai numără „Rude ca nevastă-mea”, „5 acte de dragoste”, „Sunt un orb”, „Eden”, ” Magazinul de bărbați” și „Sarabanda senzaționalului”.

De asemenea, în cadrul evenimentului se va desfășura și o nouă ediție a Festivalului de teatru pentru liceeni „Dialogul AbsurZilor…?, organizat de Centrul Județean de Cultură și Artă Olt, aflat în subordinea Consiliului Județean Olt.

sursa foto: Facebook Centrul Cultural Eugen Ionescu Slatina