Cartierele Vârtina, Româna și Corbeni, din orașul Balș, vor fi racordate la canalizare. Proiectul de 12 milioane de lei a fost semnat

Ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, Cseke Attila, a semnat joi, 17 noiembrie, 22 de noi contracte de finanțare prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”, în valoare de 257.590.176,68 de lei, pentru modernizarea infrastructurii rutiere, extinderea rețelelor de alimentare cu apă și canalizare și construirea de poduri.

Între cele 22 de proiecte semnate, unul singur vizează județul Olt. Este vorba despre contractul pentru extinderea canalizării în cartierele Vârtina, Româna și Corbeni din orașul Balș, în valoare de 12 milioane de lei. Astfel, după mulți ani de așteptare, gospodăriile bălșenilor din aceste cartiere vor fi racordate la canalizare.

Primarul Balșului, Cătălin Rotea, a inclus în Programul său pentru acest an proiectul pentru racordarea cartierelor Corbeni/Româna și Vârtina la canalizare, edilul declarând, în repetate rânduri, că își dorește ca toți bălșenii să beneficieze de toate utilitățile.

foto: arhivă