Patru persoane au ajuns la UPU Slatina, în urma unui accident produs între Brebeni și Coteana. UPDATE/Un bărbat a murit

Un accident rutier, în care au fost implicate două mașini, a avut loc duminică, 20 noiembrie, pe Drumul Județean 546, între localitățile Brebeni și Coteana.

Patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Slatina.

„Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, au fost implicate două autoturisme, unul condus de o femeie, în vârstă de 32 de ani, iar celălalt de un tânăr, în vârstă de 24 de ani, ambii din municipiul Slatina, județul Olt.

În urma evenimentului rutier, patru persoane au necesitat îngrijiri medicale, fiind transportate la Spitalul Județean de Urgență Slatina.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, se arată într-un comunicat al IPJ Olt.

Potrivit unor surse, soțul șoferiței de 32 de ani, un bărbat de 35 de ani, a murit la Spitalul Slatina.

Polițiștii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul, fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

O autospecială ce se deplasa la acest accident rutier s-a răsturnat.

„Pe timpul deplasării la un accident rutier produs în comuna Coteana, o autospecială de stingere, prevăzută cu accesorii pentru descarcerare din cadrul Detașamentului Slatina, a fost implicată într-un eveniment rutier, pe raza comunei Brebeni. În urma evenimentului nu s-au înregistrat victime, doar pagube materiale. Echipajul care încadra autospeciala era format din cinci pompieri. La fața locului se află echipajele de poliție, care cercetează evenimentul”, au transmis reprezentanții ISU Olt.