Restricțiile de pe strada Tunari din Slatina au fost ridicate. A fost turnat doar stratul de bază, lucrările urmând să fie finalizate în primăvară

Strada Tunari din Slatina a fost redată integral circulației, după ce a fost turnat primul strat de asfalt. De menționat că, pe perioada lucrărilor, s-a circulat doar în sens unic.

Reprezentanții Primăriei Slatina au anunțat că lucrările pe strada Tunari vor fi finalizate în primăvară, după ce constructorul din zona Parcului Tineretului își termină proiectul, iar compania de gaze schimbă conducta de sub această arteră.

„Se cunoaște faptul că pe stradă vor mai fi intervenții la rețeaua de gaze naturale, iar lucrările vor fi terminate în primăvara anului următor. Pentru a nu se circula cu restricții (sens unic) sau pe suprafața neasfaltată (zonele pe care s-a făcut supralărgirea străzii, aflate la nivel de piatră spartă și balast), a fost realizat doar stratul de bază (primul strat de asfalt). Având în vedere că stratul de uzură va fi realizat ulterior, există zone unde execuția stratului de bază a fost făcută provizoriu, respectiv racordurile cu drumurile laterale, inclusiv racordul cu strada Dragănești și Bd. A.I. Cuza, urmând ca înainte de așternerea stratului de uzură, aceste porțiuni să fie frezate și refăcute conform proiectului tehnic.

Ridicarea la cotă a căminelor de vizitare nu s-a realizat la cota din proiect pentru a nu produce pagube autovehiculelor,  acestea vor fi aduse la nivel înaintea turnării stratului de uzură. Garanția lucrărilor este de 5 ani de la data recepției la terminarea lucrărilor.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat pe perioada execuției și vă asigurăm că la finalizarea lucrărilor pe strada mai sus menționată se vor respecta toate standardele de calitate conform specificațiilor tehnice din caietul de sarcini și în conformitate cu normativele legale în vigoare”, au transmis reprezentanții Primăriei Slatina.