Un bărbat de 33 de ani, din Târgu-Jiu, este bănuit că a tâlhărit femeia pe strada Cuza Vodă din Slatina. A fost reținut

Polițiștii l-au identificat pe bărbatul care a tâlhărit o femeie în fața blocului în care locuia, pe strada Cuza Vodă din Slatina. Este vorba despre un bărbat de 33 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj. Acesta a fost reținut pentru 24 de ore.

„În urma activităților investigativ-operative, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, județul Gorj, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie.

În urma probatoriului administrat, la data de 6 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca în data de 7 ianuarie a.c. să fie prezentat în fața instanței de judecată cu propuneri legale”, au transmis reprezentanții IPJ Olt.

Reamintim că o femeie de 66 de ani a fost atacată în fața scării blocului în care locuiește,  de pe strada Cuza Vodă din Slatina (cartierul Steaua), în seara de 3 ianuarie. Bărbatul i-a smuls geanta în care avea suma de 60 de lei și mai multe acte personale și s-a făcut nevăzut.

Foto: imagini de pe strada Cuza Vodă din Slatina