Mai multe primării din Olt fac angajări

Mai multe primării din Olt au scos la concurs posturi vacante, concursurile de angajare fiind organizate în această perioadă.

Astfel, Primăria comunei Teslui are nevoie de un șofer de microbuz școlar în cadrul Compartimentului Administrativ. Candidații, ce au nevoie de minimum doi ani de vechime în muncă, permis de conducere categoriile B și D, atestat profesional pentru conducător auto care efectuează transport public de persoane, își pot depune dosarele până pe 30 ianuarie, proba scrisă fiind organizată pe 6 februarie, iar interviul pe 9 februarie.

Totodată, Primăria Baldovinești organizează concurs de recrutare pentru perioadă nedeterminată a funcției contractuale de execuție vacante de inspector de specialitate, grad profesional debutant – bibliotecă. Candidații trebuie să fi terminat o facultate, dar nu au nevoie de vechime în muncă. Cei interesați de post își pot depune dosarele până pe 25 ianuarie, în timp ce proba scrisă este programată pentru 2 februarie, iar interviul pe 6 februarie.

Patru posturi sunt vacante și în cadrul Primăriei Tia Mare, după cum urmează:
– 3 funcții de execuție de șofer autospecială PSI din cadrul Compartimentului PSI;
– 1 funcție de execuție de muncitor calificat spații verzi din cadrul Compartimentului administrativ, gospodărire, întreținere, reparații.

Dosarele pot fi depuse până pe 20 ianuarie, proba scrisă este programată pe 1 februarie, data și ora interviului urmând a fi comunicate ulterior.

De asemenea, Primăria Dobrosloveni a scos la concurs un post de șofer, vacant în cadrul Compartimentului gospodărire comunală. Candidații au nevoie de vechime în muncă de trei ani și carnet de conducere cu categoriile B, C, CE și D. Termenul limită pentru depunerea dosarelor este 18 ianuarie, urmând ca proba scrisă să fie susținută pe 2 februarie, data și ora interviului urmând a fi comunicate ulterior.

Mai multe detalii despre posturile scoase la concurs pot fi găsite pe portalul posturi.gov.ro/județul Olt