Slatina: Bărbat de 46 de ani, sub control judiciar, după ce și-a agresat fosta concubină și a încălcat ordinul de protecție

Un bărbat de 46 de ani, din Slatina, a fost, inițial, reținut de polițiști, și, ulterior, plasat sub control judiciar, după ce și-a agresat fosta concubină și a încălcat ordinul de protecție.

Totul s-a petrecut pe 28 ianuarie, când bărbatul ar fi mers la domiciliul femeii, încălcând ordinul de protecție.

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii de proximitate din cadrul Poliției Municipiului Slatina, sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, au reținut un bărbat, cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție și violență în familie.

În fapt, la data de 28 ianuarie a.c., în jurul orei 15:20, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către o femeie, din municipiul Slatina, cu privire la faptul că fostul concubin ar fi venit la domiciliul acesteia, încălcând astfel un ordin de protecție.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina, care au stabilit faptul că, la data de 28 ianuarie 2023, în jurul orei 14:00, un bărbat, în vârstă de 46 de ani, din municipiul Slatina, ar fi mers la domiciliul unei femei, în vârstă de 46 de ani, din aceeași localitate, unde ar fi agresat-o fizic pe aceasta, încălcând și măsurile dispuse prin ordinul de protecție emis la data de 25 noiembrie 2022 de Judecătoria Slatina, împotriva acestuia.
În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție și violența în familie, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii de măsuri legale.
În urma probatoriului administrat, la data de 28 ianuarie a.c., sub supravegherea procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina, pe numele bărbatului, a fost emisă o ordonanță de reținere pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Bărbatul a fost prezentat duminică, 29 ianuarie, Parchetului de pe lângă Judecătoriei Slatina, care a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile față de bărbat, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt.

foto arhivă, fotografie sugestivă, reținere