A început sesiunea parlamentară februarie-iunie 2023. Senatorul Siminica Mirea: Să îmi transmiteți orice situație, problemă, doleanță sau inițiativă

Senatul României s-a întrunit miercuri, 1 februarie, în noua sesiune parlamentară februarie – iunie 2023.

Senatorul social-democrat Siminica Mirea așteaptă ca oltenii să-i semnaleze problemele sau doleanțele, încercând astfel să le rezolve.

Începem astăzi o nouă sesiune parlamentară, având la bază un nou plan de acțiune pentru interesele cetățenilor și ale țării. În ceea ce urmează, obiectivele sunt ambițioase, iar orice demers pentru bunăstarea dumneavoastră va fi, ca până acum, prioritar pentru mine. Motiv pentru care vă lansez invitația și în această sesiune parlamentară de a-mi transmite orice situație, problemă, doleanță sau inițiativă și vă asigur că voi depune toate eforturile pentru soluţionarea acestora.Rămân aceeași persoană permanent preocupată de problemele românilor şi de identificarea soluţiilor. Știți foarte bine că politică reprezintă o răspundere EXCLUSIV cetăţenească, iar împreună putem construi o comunitate mai bună, unde fiecare să aibă o şansă și o posibilitate de a reuşi în viaţă pentru a-și aduce contribuţia”, a spus parlamentarul PSD de Olt, Siminica Mirea.