Cinci unități de învățământ din Scornicești intră în reabilitare. Primarul: „Valoarea totală a proiectelor trece de 200 de miliarde de lei vechi”

Unitățile de învățământ din satele Mărgineni-Slobozia, Jitaru, Bircii și Chițeasca (ce aparțin de orașul Scornicești), dar și Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu” Scornicești vor intra în reabilitare, fondurile fiind atrase prin PNRR. Primarul orașului Scornicești, Daniel Tudor, a anunțat că a semnat contractele de finanțare, investițiile urmând a fi demarate.

Astfel, vor fi implementate următoarele proiecte ce vizează reabilitarea școlilor:
-Reabilitare moderată la Şcoala cu Clasele I-VIII, din sat Mărgineni-Slobozia;
-Reabilitare moderată la Liceul Tehnologic „Constantin Brâncoveanu”, din oraşul Scorniceşti;
-Reabilitare moderată la Şcoala cu Clasele I-VIII din sat Jitaru;
-Reabilitare moderată la Şcoala cu Clasele I-VIII din sat Bircii;
-Reabilitare moderată la Şcoala cu Clasele I-VIII din sat Chițeasca;

Totodată, va fi reabilitat și fostul sediu al primăriei din Scorniceşti.

Primarul din Scornicești, Daniel Tudor, a precizat că valoarea acestor proiecte se ridică la peste 200 de miliarde de lei vechi.

„Revin astăzi, în atenția dumneavoastră, cu alte obiective extrem de importante pentru localitatea noastră și vă reamintesc faptul că la finalul anului trecut anunțam că Ministerul Dezvoltării publica lista proiectelor aprobate și depuse prin PNRR în cadrul componentei C10 – Fondul Local. În acest sens, am semnat, cu mare satisfacție, contractele pentru demararea proiectelor în Scornicești și-n alte localități aparținătoare. De reținut că valoarea totală a proiectelor enumerate trece de 200 miliarde lei vechi, acestea urmând a fi implementate pentru viitorul oraşului nostru, pentru o comunitate curată, frumoasă și dezvoltată”, a declarat edilul Daniel Tudor.

sursa foto: facebook Daniel Tudor