Bărbat de 46 de ani, din Olt, reținut pentru că și-ar fi abuzat fizic și emoțional fiica de 16 ani

Un bărbat de 46 de ani, din județul Olt, este cercetat de oamenii legii, după ce și-ar fi abuzat fizic și emoțional fiica minoră, în vârstă de 16 ani. Autoritățile nu au dorit să facă public numele localității în care locuiește bărbatul, pentru a proteja identitatea minorei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru agresiune sexuală.

„La data de 7 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt, sub supravegherea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Balș, au reținut un bărbat cercetat pentru agresiune sexuală.

În fapt, la data de 10 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Olt, ar fi abuzat-o fizic și emoțional pe fiica sa minoră, în vârstă de 16 ani.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală, fiind continuate cercetările în vederea documentarii activității infracționale”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Claudiu Șerban.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Olt, urmând ca pe 8 februarie să fie prezentat instanței de judecată cu propuneri legale.