Primăria Brâncoveni continuă tradiția: „Încuratul cailor de Sân’ Toader”. Vor fi premiate cuplurile cu 50 de ani de căsătorie

Primăria Brâncoveni continuă tradiția, urmând să organizeze, pe 4 martie, ediția a XII-a a Sărbătorii „Încuratul cailor de Sân’ Toader”.

Totodată, primarul comunei Brâncoveni, Ion Cheroiu, va premia cuplurile care au 50 de ani de căsnicie neîntreruptă și sărbătoresc nunta de aur.

„Dragi brâncoveni, Primăria comunei Brâncoveni, județul Olt, în semn de respect și apreciere pentru familie, premiază cuplurile care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă în anul 2022, cu domiciliul stabil în comuna Brâncoveni. Premiile se vor acorda în data de 4 martie 2023 cu ocazia desfășurării Sărbătorii ‘Încuratul cailor de Sân Toader’. Persoanele interesate sunt așteptate la sediul Primăriei Brâncoveni, strada Primăverii, nr. 95, cu următoarele documentele: acte de identitate BI/CI, ambii soți; copie certificat de căsătorie; cerere. Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la sediul primăriei și la numărul de telefon 0249.708.500. Vă așteptăm cu drag!„, a spus primarul.

Suma pe care o vor primi cuplurile cu o jumătate de secol de căsnicie va fi stabilită în următoarea ședință Consiliului Local Brâncoveni.

foto:arhivă